Over Ons

Albedo100 Reflective Spray is een innovatieve spray, ontwikkeld met oog op veiligheid. Uitgevonden in Sweden en gefabriceerd in Scandinavie. Albedo100 heeft wereldwijde erkenning gekregen en is genomineerd voor één van de 30 meest interessante innovaties van de wereld in 2015. Ook is Albedo100 Reflective Spray erg trots op de samenwerking met VOLVO / Life Paint en de Finse Reindeer Herders Association op het gebied van onze ambitie om verkeersongevallen te verminderen.

De licht reflecterende spray vergroot zichtbaarheid in situaties met weinig licht en zorgt ervoor dat uw zicht wordt vergroot en u beter zichtbaar bent voor anderen. Perfect voor fietsen, hardlopen en paardrijden etc. Albedo100 Reflective Spray reflecteert in de richting van de lichtbron. Dit betekent dat als er een dun laagje Reflective Spray Invisible Bright op de kleding is gespoten en er wordt licht op u geschenen dat enkel de chauffeur en inzittenden van de auto u zien.

Geproduceerd in Zweden en ontwikkeld voor Noorse omstandigheden, het originele idee was om aanrijdingen met rendieren te voorkomen, een steeds groter wordend probleem in de wintermaanden.

Albedo100 Reflective Spray is gemakkelijk en veilig te gebruiken, er zijn 3 varianten van de spray: Permanent Metallic, Invisible Bright en Horse and Pets. Reflective Spray is perfect voor gebruik op sporthelmen, kleding, kinderwagens, fietsen en helmen, de staart en poten van uw hond en nog veel en veel meer.