Industrial

  • Permanente grijze spray
  • Reflecterend in het donker
  • Geschikt voor metaal, hout en plastic

Albedo100 Industrial (Permanent Metallic) hecht zich aan de meeste oppervlakken, is UV-resistent en verdraagt ​​extreme weersomstandigheden.

Toepassingen

Albedo100 Industrial is geschikt om te gebruiken op fietswielen, poorten, kinderwagens en buggies, kayakken,gereedschap,metaal, fietshelmen, hekken, brievenbussen, geschilderde oppervlakken, bestratingen, schuttingen en nylon textiel etc.

Albedo100 Light Metallic Water ResistantWater Resistent


Albedo100 Industrial is een snel drogende coating die in het daglicht grijs is en in het donker reflecteert. De spray reflecteert het licht in de richting van de lichtbron. Dit betekent dat enkel de persoon achter lichtbron de reflectie kan zien. Test het effect door met een sterke zaklamp te schijnen (gehouden op ooghoogte ) op het bespoten oppervlak. Als alternatief kan een foto met flits worden genomen met de camera van een mobiele telefoon of bekijk het voorwerp van een afstand vanuit een auto met de koplampen aan.
  1. Gebruik de spray altijd buiten of in goed geventileerde ruimtes. De reflecterende spray 1 minuut goed schudden (nog minstens 20 seconden na een tikje aan de binnenzijde te hebben gehoord). Schudden tijdens gebruik herhalen.
  2. Na het schudden direct vanaf 30 cm afstand sprayen, met vegende bewegingen. Houd de bus rechtop tijdens het sprayen. Spray slechts een dunne laag. Droogt bij kamertemperatuur in een paar minuten.
  3. Na gebruik het spuitventiel reinigen door 1-2 seconden te sprayen met de spuitbus ondersteboven.

How to use Albedo100 Light MetallicBelangrijk: Zorg ervoor dat het voorwerp droog is en dat vuil, vet en losse deeltjes worden verwijderd voordat de spray wordt aangebracht. De spray hecht zich aan droge oppervlakken. Sommige oppervlakken en bepaalde soorten plastic moeten met een grondlaag worden behandeld voor een optimaal resultaat. Door het gebruik van Albedo100 Industrial kunnen flexibele materialen verstijven. Reflecterende tekens kunnen makkelijk worden gemaakt door de sjablonen te gebruiken.