Textile

  • Niet permanent
  • Licht reflecterend in het donker
  • Ontwikkeld voor textiel

Albedo100 Textile (Invisible Bright) is een licht – reflecterende spray voor gebruik op textiel. De spray is vrijwel onzichtbaar bij daglicht maar reflecterend in het donker.

Toepassingen

De reflecterende spray is perfect voor veilig wandelen , joggen of fietsen in de avond. Vergroot de zichtbaarheid en veiligheid van uw kinderen en uwzelf in het verkeer door uw kleding en ander textiel , zoals schoenen , een kinderwagen , rugzak etc. in te sprayen met Reflective Spray Textile. Textile werkt het best op textiel met structuur, zoals fleece, katoen en wol. Het effect op glanzende synthetische stoffen kan beperkt zijn. Wij adviseren om de spray niet op leer en suède te gebruiken .

Albedo100 Invisible Bright WashableUitwasbaarAlbedo100 Invisible Bright Water Resistantwater resistent


Albedo100 Textile is een spray die in het donker reflecteert als er licht op wordt geschenen. De spray reflecteert het licht in de richting van de lichtbron. Dit betekent dat enkel de persoon achter lichtbron de reflectie kan zien. Test het effect door met een sterke zaklamp te schijnen (gehouden op ooghoogte ). Als alternatief kan een foto met flits worden genomen met de camera van een mobiele telefoon of bekijk het van een afstand vanuit een auto met de koplampen aan.
  1. Gebruik de spray altijd buiten of in goed geventileerde ruimtes. De reflecterende spray minstens 1 minuut goed schudden (nog minstens 20 seconden na een tikje aan de binnenzijde te hebben gehoord). Schudden tijdens gebruik herhalen.
  2. Na het schudden direct vanaf 30 cm afstand sprayen, met vegende bewegingen. Houd de bus rechtop tijdens het sprayen. Spray slechts een dunne laag. Droogt bij kamertemperatuur in een paar minuten.
  3. Na gebruik het spuitventiel reinigen door 1-2 seconden te sprayen met de spuitbus ondersteboven.

How to use Albedo100 Invisible BrightBelangrijk: De spray verdwijnt door het wassen en heeft geen invloed op de kleur en structuur van het textiel. De spray blijft ongeveer een week zitten na gebruik, afhankelijk van het materiaal en hoe vaak de kleding wordt gedragen. Als de kleding vaak wordt gedragen spray dan vaker of check regelmatig de reflecterende werking. Test het effect door met een sterke zaklamp te schijnen (op ooghoogte houden) of neem een foto met flits met de camera van een mobiele telefoon.