Animal

  • Niet permanent
  • Licht reflecterend in het donker
  • Ontwikkeld voor op dierenvacht

Albedo100 Animal (Horse and Pets) is een semi – transparante reflecterende spray voor gebruik op dierenvacht. De spray heeft een lichtgrijze tint bij daglicht en is licht – reflecterend in het donker.

Toepassingen

Veilig wandelen met uw hond of paardrijden in het donker is mogelijk met Animal reflecterende spray. Gecombineerd met Invisible Bright voor de eigenaar , wordt de zichtbaarheid van u en uw dieren in het donker vergroot.

Albedo100 Horse and Pets WashableUitwasbaarAlbedo100 Water ResistantWater Resistent


Animal werkt het meest effectief op de vacht van de dieren. Spray het op de ledematen en/of bewegende delen zoals de staart voor het beste resultaat. Test het reflecterende effect door met een zaklamp (op ooghoogte houden) te schijnen of neem een foto met flits met de camera van een mobiele telefoon of bekijk het effect vanaf een afstand in een auto met de koplampen aan. Animal beinvloedt de vacht niet en kan gemakkelijk van de vacht af worden gewassen met water, zeep of shampoo.
  1. Gebruik de spray altijd buiten of in goed geventileerde ruimtes. De reflecterende spray minstens 1 minuut goed schudden (nog minstens 20 seconden na een tikje aan de binnenzijde te hebben gehoord). Schudden tijdens gebruik herhalen.
  2. Na het schudden direct vanaf 30 cm afstand sprayen, met vegende bewegingen. Houd de bus rechtop tijdens het sprayen. Spray slechts een dunne laag. Droogt bij kamertemperatuur in een paar minuten.
  3. Na gebruik het spuitventiel reinigen door 1-2 seconden te sprayen met de spuitbus ondersteboven.

How to use Albedo100 Horse and PetsBelangrijk: Zorg ervoor dat de spray niet op het gezicht van het dier wordt gericht. Spray bij een dikke vacht wat een grotere afstand en langer. De spray blijft ongeveer een week zitten na gebruik. Spray op de bewegende delen zoals benen en staart voor optimale zichtbaarheid. Gebruik de sjablonen voor het maken van patronen op de vacht.